Beheer en monitoring

Beheer en monitoring op locatie en op afstand, van hardware én software.
Beheer en monitoring op afstand

Beheer en monitoring op afstand

Uw systemen moeten gewoon werken, zonder uitval. Wij monitoren permanent op afstand uw systemen en netwerkapparatuur. Eventuele problemen zien we dus direct en we lossen deze snel voor u op. Vaak zonder dat u er iets van merkt.

Ook het onderhoud aan uw systemen maken we gemakkelijk voor u. Ons volledig geautomatiseerde systeem bewaakt uw apparatuur en installeert alle noodzakelijke (beveiligings-)updates.

Goede documentatie

Goed beheer van uw systemen vraagt om goede documentatie. Heeft u zelf geen zin in deze digitale papierwinkel? Wij regelen graag uw licenties, beheren uw wachtwoorden en houden de leeftijd van uw apparatuur bij. Handig, dan kunnen we meteen de onderhoudsmomenten inplannen.

Houdt u liever zelf uw gegevens bij? Geen probleem. Wij verzorgen het onderhoud en de upgrades dan gewoon op het moment dat u dit plant.

> Zijn al uw licenties op orde? We controleren het voor u!

Documentatie voor onderhoud aan systemen
Managed antivirus

Managed antivirus

U hoeft zich geen zorgen te maken over virussen. Wij zorgen voor goede antivirussoftware, controleren doorlopend de status, voeren elke week een volledige scan uit en installeren updates automatisch. Dat is managed anti-virus.

Wilt u meer bescherming? Dan kunt u deze dienst uitbreiden met extra malware-beveiliging. We controleren uw servers en computers dan op schadelijke malware-software. Ook krijgen we een melding als uw systemen geïnfecteerd zijn, zodat we kunnen reageren voordat het te laat is.

> Lees meer over onze beveiligingsdiensten.

 Backup en Disaster Recovery

Bedrijfsgegevens verliezen kan zware gevolgen hebben voor uw bedrijf. Wij helpen u om dit te voorkomen met onze Backup en Disaster Recovery-diensten. Samen met u bekijken wat voor uw bedrijf de beste oplossing is.

Backup en Disaster Recovery