#preload links to optimise the site according to google PageSpeed. Testimonials: dit zeggen onze klanten over ons - Simply IT Download Link
+31 (0) 72 567 50 60 helpdesk@simplyit.nl

We doen nu al een aantal jaren zaken met Simply IT. Wat voor ons het meest prettig is dat we helemaal zelf kunnen aangeven welke zaken we zelf willen regelen en welke zaken Simply IT voor ons oplost. Ook voor nieuwe hardware maken we graag gebruik van Simply IT. Zij doen al het uitzoekwerk, sturen ons een scherpe offerte en wij bepalen of de hardware zelf installeren of dat zij dat doen. En mocht er een keer iets mis gaan is een oplossing altijd snel gevonden.

Simply IT is voor ons gewoon een hele prettige partij om mee samen te werken, goede afspraken, persoonlijk, en we houden zelf de regie in handen.

Menno Verhorst

Senior Trainer, Autoniveau

“Simply IT, de juiste keuze”

De samenwerking ervaren wij als zeer prettig.
Het persoonlijke contact, het meedenken met onze processen (oplossingsgericht) en de snelle service passen precies bij wat wij ook voor onze cliënten voor ogen hebben.

Petra Wit-Beukers

Directeur, Accountantskantoor Wit-Beukers

Ik ben blij dat we niet in hetzelfde vakgebied zitten. Dan hadden we er een geduchte concurrent bij! Wij ervaren de jarenlange samenwerking, adviezen en manier van werken als prettig. Soms een moeizaam traject door diverse factoren, maar altijd resulterend in een mooi resultaat.
Alex van den Kommer

Medewerker, Ringnalda

Vakkundig, snelle service, vriendelijk geholpen.

Dat zijn de speerpunten van onze jarenlange ervaring met dit bedrijf.

Erica Nauta

Directeur, Nauta Deurenservice B.V.

Hoe krijg je de oude garde mee in deze digitale wereld ??

Bedacht ik me een jaar geleden.

Door de goede ondersteuning van Simply IT bij de vernieuwing van ons automatiseringsproces zijn nu ook de ‘’digibeten’’ enthousiast geworden.

Resultaat: De geesten zijn rijp voor een nieuwe uitdaging! Kom maar op met dat ‘’nieuwerwetser‘’ archief!!

Marjoleine Bakker

M. Th. van Kempen & ZN BV

Wij werken al meer dan zes jaar heel erg prettig samen met Simply IT. De technische sector waarin wij werken vergt veel van IT hardware en software producten.

Simply IT heeft al deze kennis in huis en ontzorgt ons in het aanleveren van deze producten en IT diensten.

Zij staan altijd direct voor ons klaar met een oplossingsgerichte kijk naar problemen die wij aandragen.
De problemen zijn dan ook snel verholpen, zoals Simply IT in de IT wereld werkt, werken wij technische sector.

Kay Blokdijk

Projectmedewerker, Duwabo b.v.

Nadat ik besloten had dat mijn oude vertrouwde zeer trage p.c., waarmee ik overigens kon “lezen en schrijven” plaats moest maken voor een laptop toen was de beslissing waar ik naar toe moest gaan niet moeilijk aangezien ik een krantenartikel van uw zaak uit 2007 had bewaard.

Het sprak mij aan het kwam betrouwbaar over en de hulp die op afstand kon worden geboden gaf de doorslag.

Dus een afspraak gemaakt om een laptop aan te schaffen en daarbij werd ik geweldig geholpen.

De laptop werd geinstalleerd en alles werd zeer rustig en vriendelijk uitgelegd door een bijzonder sympatieke jonge medewerker (Jeffrey) ik was zeer nerveus, snapte plosteling niets meer, maar werd gerustgesteld op een vriendelijke en duidelijke manier werd alles met bijna onmenselijk geduld uitgelegd, Jeffrey bleef op al mijn vragen antwoorden, bleef rustig, vriendelijk en was zeer toegankelijk!

Toen Jeffrey wegging zei hij je kunt altijd bellen, ik heb inmiddels al gebruik  gemaakt van de hulp op afstand die uw zaak aanbiedt, ook dat verliep naar wens.

Het geeft mij als langzaam ontluikende digibeet  zekerheid om deze hulp achter de hand te hebben! Super!

Ik vertel dit uiteraard aan iedereen die het horen wil

G. Meijerink-Korver

Na een goede start met Simply IT, die voor ons de automatisering heeft verzorgt hebben wij gevraagd een nieuwe website te ontwikkelen. Omdat Ecosystems ook buiten de Benelux actief is, is er voor gekozen de website in het Engels op te zetten en deze naderhand te vertalen. De gekozen techniek door Robin Klein Schiphorst en het team van Simply IT blijkt hiervoor uitstekend geschikt. In zeer korte tijd is een professionele website geleverd waaraan amper meer correcties zijn toegevoegd. Uploaden van documenten en veranderen van gegevens is zeer eenvoudig. De reacties uit de omgeving variëren van “ziet er fris uit” tot “zeer professioneel”.

Deze laatste beoordeling door een bedrijf gespecialiseerd in optimalisatie van websites voor grote bedrijven. De website wordt ondertussen steeds beter gevonden en dat zonder dat we een optimalisatie hebben gedaan. Dit staat gepland om nog uit te voeren en ook hier kan Simply IT helpen. Van klanten horen wij steeds vaker, dat ze de website hebben bekeken en daardoor een goed beeld hebben wat ons bedrijf voor ze kan betekenen. Dit is precies het doel waarvoor wij de website hebben laten ontwikkelen. Onze dank gaat uit naar het team van Simply IT.

Wytse de Jong

Business Manager, Ecosystems Europe

Robin is doing work for us as a webdesigner and Drupal expert. He did an excellent job in the redesign of the network part of our website. He is not only a true expert, but he comes up with creative solutions as well.
Lody Offenburg

Directeur, Tote-M

Onlangs heeft ATM-Desk. het plan opgevat om haar bestaande website vervangen door een nieuwe site, gebruik te gaan maken van een effectiever en gebruiksvriendelijker Content-management-systeem (CMS) en de site te laten hosten door een betrouwbare partij. Omwille van de hoge servicegraad, betrouwbaarheid en deskundigheid is de keuze voor de uitvoering van de wensen en ideeën van ATM-Desk. gevallen op Simply IT.

Het project is naar volle tevredenheid verlopen en opgeleverd en het resultaat mag er zijn. (zie www.atm-desk.nl)

Bauke Bakker

Directeur, ATM-DESK

Hierbij willen wij graag onze waardering uitspreken voor de wijze waarop Simply IT onze nieuwe computer en laptop heeft geïnstalleerd. De bijzonder efficiente manier van verkopen door Ruud Schigt is ons goed bevallen. Geen opdringen van dure computers, maar precies wat bij ons past. De installatie door Yde van den Berg werd professioneel uitgevoerd en de diverse mogelijkheden van de computer duidelijk en rustig uitgelegd.
Rinus en Agaath Jol

Speciale aanbiedingen, leuke nieuwtjes en veel meer. Mis het niet en schrijf u in voor onze maandelijke nieuwsbrief!

U bent succesvol ingeschreven!