We doen nu al een aantal jaren zaken met Simply IT. Wat voor ons het meest prettig is dat we helemaal zelf kunnen aangeven welke zaken we zelf willen regelen en welke zaken Simply IT voor ons oplost. Ook voor nieuwe hardware maken we graag gebruik van Simply IT. Zij doen al het uitzoekwerk, sturen ons een scherpe offerte en wij bepalen of de hardware zelf installeren of dat zij dat doen. En mocht er een keer iets mis gaan is een oplossing altijd snel gevonden.

Simply IT is voor ons gewoon een hele prettige partij om mee samen te werken, goede afspraken, persoonlijk, en we houden zelf de regie in handen.

Menno Verhorst

Senior Trainer, Autoniveau

“Simply IT, de juiste keuze”

De samenwerking ervaren wij als zeer prettig.
Het persoonlijke contact, het meedenken met onze processen (oplossingsgericht) en de snelle service passen precies bij wat wij ook voor onze cliënten voor ogen hebben.

Petra Wit-Beukers

Directeur, Accountantskantoor Wit-Beukers

Ik ben blij dat we niet in hetzelfde vakgebied zitten. Dan hadden we er een geduchte concurrent bij! Wij ervaren de jarenlange samenwerking, adviezen en manier van werken als prettig. Soms een moeizaam traject door diverse factoren, maar altijd resulterend in een mooi resultaat.
Alex van den Kommer

Medewerker, Ringnalda

Wij werken al meer dan zes jaar heel erg prettig samen met Simply IT. De technische sector waarin wij werken vergt veel van IT hardware en software producten.

Simply IT heeft al deze kennis in huis en ontzorgt ons in het aanleveren van deze producten en IT diensten.

Zij staan altijd direct voor ons klaar met een oplossingsgerichte kijk naar problemen die wij aandragen.
De problemen zijn dan ook snel verholpen, zoals Simply IT in de IT wereld werkt, werken wij technische sector.

Kay Blokdijk

Projectmedewerker, Duwabo b.v.

Vakkundig, snelle service, vriendelijk geholpen.

Dat zijn de speerpunten van onze jarenlange ervaring met dit bedrijf.

Erica Nauta

Directeur, Nauta Deurenservice B.V.

Hoe krijg je de oude garde mee in deze digitale wereld ??

Bedacht ik me een jaar geleden.

Door de goede ondersteuning van Simply IT bij de vernieuwing van ons automatiseringsproces zijn nu ook de ‘’digibeten’’ enthousiast geworden.

Resultaat: De geesten zijn rijp voor een nieuwe uitdaging! Kom maar op met dat ‘’nieuwerwetser‘’ archief!!

Marjoleine Bakker

M. Th. van Kempen & ZN BV

Vorig jaar kwam ik voor het eerst in contact met de firma Simply IT, nadat er één van onze werkstations een probleem had. Aangezien ons bedrijf erg afhankelijk is van computers, was ik zeer verheugd dat dit probleem op een snelle en correcte wijze kon worden opgelost.

Het tweede contact werd al snel gemaakt; al enkele tijd liep ik rond met het idee om een volledig nieuwe website te starten, aangezien onze oude website gevoelsmatig niet meer voldeed aan de hedendaagse eisen. Er ontstond bij mij een uniek idee. De site van ons bedrijf moest compleet anders worden aan dat van andere autobedrijven en toegespitst zijn op de wensen en gedachtegang van de klant.

Helaas had ik zelf geen enkele ervaring met het bouwen van websites. Al gauw werd duidelijk dat het team Simply IT mij hiermee kon helpen. Echter wilde ik onze site op een dusdanig niveau brengen, dat het met kop en schouders boven de sites van andere bedrijven uitstak. Daarom hebben wij een team samengesteld, bestaande uit een Art-director van de firma Reclameproduct, professioneel fotograaf Bertil van Beek en het team van Simply IT.

Samen zijn we tot een verbluffend resultaat gekomen; een zeer mooie site met eindeloze mogelijkheden en moderne uitstraling. Het team van Simply IT heeft mij zeer correct geholpen en nog belangrijker nog; zij hebben mij ideeën aangereikt om bepaalde zaken nog beter in te richten! De site leidt tot op de dag van vandaag tot zeer positieve reacties van bestaande en nieuwe klanten!

Djim Andriessen

Directeur, Seat Benthuis

Robin is doing work for us as a webdesigner and Drupal expert. He did an excellent job in the redesign of the network part of our website. He is not only a true expert, but he comes up with creative solutions as well.
Lody Offenburg

Directeur, Tote-M

Als bouwbedrijf zijn er vaak andere wensen. Simply IT kwam daarom met een compleet op maat gemaakte oplossing. Waarbij een goede samenwerking tot stand kwam. Die leuk, leerzaam, inspirerend en vooral kostenbesparend was.

“Samen bouwen aan Kwaliteit”.

Helaas is JM Deurwaarder begin 2013 failliet verklaart.

Michiel Haan

ICT Manager, JM Deurwaarder

Hierbij willen wij graag onze waardering uitspreken voor de wijze waarop Simply IT onze nieuwe computer en laptop heeft geïnstalleerd. De bijzonder efficiente manier van verkopen door Ruud Schigt is ons goed bevallen. Geen opdringen van dure computers, maar precies wat bij ons past. De installatie door Yde van den Berg werd professioneel uitgevoerd en de diverse mogelijkheden van de computer duidelijk en rustig uitgelegd.
Rinus en Agaath Jol

Nadat ik besloten had dat mijn oude vertrouwde zeer trage p.c., waarmee ik overigens kon “lezen en schrijven” plaats moest maken voor een laptop toen was de beslissing waar ik naar toe moest gaan niet moeilijk aangezien ik een krantenartikel van uw zaak uit 2007 had bewaard.

Het sprak mij aan het kwam betrouwbaar over en de hulp die op afstand kon worden geboden gaf de doorslag.

Dus een afspraak gemaakt om een laptop aan te schaffen en daarbij werd ik geweldig geholpen.

De laptop werd geinstalleerd en alles werd zeer rustig en vriendelijk uitgelegd door een bijzonder sympatieke jonge medewerker (Jeffrey) ik was zeer nerveus, snapte plosteling niets meer, maar werd gerustgesteld op een vriendelijke en duidelijke manier werd alles met bijna onmenselijk geduld uitgelegd, Jeffrey bleef op al mijn vragen antwoorden, bleef rustig, vriendelijk en was zeer toegankelijk!

Toen Jeffrey wegging zei hij je kunt altijd bellen, ik heb inmiddels al gebruik  gemaakt van de hulp op afstand die uw zaak aanbiedt, ook dat verliep naar wens.

Het geeft mij als langzaam ontluikende digibeet  zekerheid om deze hulp achter de hand te hebben! Super!

Ik vertel dit uiteraard aan iedereen die het horen wil

G. Meijerink-Korver

Onlangs heeft ATM-Desk. het plan opgevat om haar bestaande website vervangen door een nieuwe site, gebruik te gaan maken van een effectiever en gebruiksvriendelijker Content-management-systeem (CMS) en de site te laten hosten door een betrouwbare partij. Omwille van de hoge servicegraad, betrouwbaarheid en deskundigheid is de keuze voor de uitvoering van de wensen en ideeën van ATM-Desk. gevallen op Simply IT.

Het project is naar volle tevredenheid verlopen en opgeleverd en het resultaat mag er zijn. (zie www.atm-desk.nl)

Bauke Bakker

Directeur, ATM-DESK

Na een goede start met Simply IT, die voor ons de automatisering heeft verzorgt hebben wij gevraagd een nieuwe website te ontwikkelen. Omdat Ecosystems ook buiten de Benelux actief is, is er voor gekozen de website in het Engels op te zetten en deze naderhand te vertalen. De gekozen techniek door Robin Klein Schiphorst en het team van Simply IT blijkt hiervoor uitstekend geschikt. In zeer korte tijd is een professionele website geleverd waaraan amper meer correcties zijn toegevoegd. Uploaden van documenten en veranderen van gegevens is zeer eenvoudig. De reacties uit de omgeving variëren van “ziet er fris uit” tot “zeer professioneel”.

Deze laatste beoordeling door een bedrijf gespecialiseerd in optimalisatie van websites voor grote bedrijven. De website wordt ondertussen steeds beter gevonden en dat zonder dat we een optimalisatie hebben gedaan. Dit staat gepland om nog uit te voeren en ook hier kan Simply IT helpen. Van klanten horen wij steeds vaker, dat ze de website hebben bekeken en daardoor een goed beeld hebben wat ons bedrijf voor ze kan betekenen. Dit is precies het doel waarvoor wij de website hebben laten ontwikkelen. Onze dank gaat uit naar het team van Simply IT.

Wytse de Jong

Business Manager, Ecosystems Europe

Flexibel, snel en deskundig. Zo omschrijft manager Logistiek en ICT Misha Kraakman van Hink Sport Intersport Megastore het service-en support team van Simply IT. Een team dat meerwaarde biedt, want goed functionerende ICT is essentieel voor de op 8 locaties gevestigde winkelketen in sportartikelen.

Hink Sport, in 1971 gestart met één winkel aan de Dorpsstraat in Zuid-Scharwoude, is uitgegroeid tot een groot bedrijf met 3 megastores en 5 winkels. Het bedrijf werkt vanuit een heldere strategie en biedt de klant zes garanties, waaronder de beste prijsgarantie en de zekerheid om vakkundig, vriendelijk en servicegericht bediend te worden.

Deze heldere strategie werkt door in alle bedrijfsonderdelen. Zo heeft Kraakman een duidelijke visie op het IT-beheer bij Hink Sport. De hard- en software voor kassasystemen, logistiek en fi nanciële administratie betrok Hink Sport van ACA uit Eindhoven. ‘Met dit maatwerkpakket voor onze fashionretailbranche kunnen we prima uit de voeten, maar met de service was het een ander verhaal. ACA is te ver weg om onze IT problemen snel op te lossen. Wij zijn toen op zoek gegaan naar een lokale systeembeheerder. Met
Simply IT hadden we meteen een klik’, vertelt Kraakman. ‘Het mooie vind ik, dat zij zich vastbijten in een probleem. Ze zijn gedreven om de oplossing te vinden en doen dat snel en kundig.’

Kraakman kijkt al weer vooruit. ‘De toe- komst voor onze branche ligt in RFID, Radio Frequency IDentifi cation, een technologie om op afstand informatie te registreren. Deze technologie volg ik met veel belangstelling, zodat wij – als dit volgroeid is – snel in kunnen stap- pen. We vinden het belangrijk om op dit gebied visie te ontwikkelen. Goed werkende IT is immers essentieel voor ons bedrijf. De samenwerking met Simply IT is hier een belangrijke scha- kel in. En ja, voor de rest heb ik er geen verstand van. Ik laat het graag aan Simply IT over, dan weet ik dat het goed geregeld is.’

Helaas is Hinksport in 2011 failliet verklaart.

Misha Kraakman

Manager Logistiek en ICT, Hink Sport Intersport Megastore