Licenties controleren

Laat uw licenties controleren van alle software voor inzicht en zekerheid
BSA controleert uw softwarelicenties

BSA | The Software Alliance

Is uw software volledig legaal? Toezichthouder BSA controleert hier intensief op en deelt flinke boetes uit bij illegale software. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken als uw licenties allemaal op orde zijn. Wij inventariseren graag uw software en licenties voor u.

Zo weet u zeker dat al uw software legaal is. Nog een voordeel van een licentiecheck: u krijgt een goed inzicht in het gebruik van uw software.

Audit en documentatie softwarelicenties

Uw software en licenties bijhouden is veel gemakkelijker met goede documentatie. Wij kunnen een complete audit voor u doen, zodat u een volledig overzicht heeft van welke software u gebruikt, welke licenties u heeft en welke u eventueel nog mist.

Documenteren softwarelicenties
Risico's illegale software

Risico’s illegale software

Illegale software lijkt soms aantrekkelijk, bijvoorbeeld als deze goedkoper is. Maar de risico’s en nadelen zijn groot. Buiten de juridische gevolgen en boetes loopt u een groter risico op virussen. Ook laat de kwaliteit vaak te wensen over, krijgt u geen ondersteuning en zijn er vaak geen updates.

Wij adviseren u graag over legale software die het best bij uw bedrijf past. Natuurlijk letten we hierbij goed op de prijs. Ook kunnen we u helpen met een volledige audit om inzicht te krijgen in uw software en eventueel missende licenties.

> Lees meer over onze softwarediensten.