Webdiensten

Wij bouwen uw gebruiksvriendelijke website en app en verzorgen de webhosting
Hosting webdiensten

Webhosting

Met onze webhosting heeft u zeker genoeg capaciteit voor al uw webpagina’s! Ook is de hosting geschikt voor verschillende CMS’en, zoals WordPress, Joomla! en Drupal. Natuurlijk krijgt u deskundige ondersteuning en support van ons.

Onder onze webdiensten valt ook het maken van uw website. Zeker als wij uw website maken, is het voor u zo wel zo gemakkelijk om ook de hosting aan ons over te laten.

 

Website op maat

Uw website is uw visitekaartje! Een goede website laat zien wie u bent en beweegt steeds mee met uw bedrijf. Met een goede website onderscheidt u zich van uw concurrent en spreekt u uw klant echt aan. Wij maken uw website helemaal op maat voor u.

We kiezen voor een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS), zodat u gemakkelijk zelf teksten en beelden kunt plaatsen en aanpassen. Bijvoorbeeld WordPress, Joomla! of Drupal. Ook zorgen we dat uw website goed gevonden kan worden in Google.

Uw wensen en bedrijf staan centraal. We geven u advies en we maken een website die helemaal bij u past. Als u wilt, kunnen we ook de hosting verzorgen.

Webapplicaties laten maken

Webapplicatie

Werkt u ook steeds meer online en in de cloud? Steeds meer bedrijven vervangen traditionele desktopprogramma’s door programma’s die in een webbrowser draaien.

Maar deze programma’s moeten wel  écht aansluiten op uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen efficiënter maken. Dan zoekt u dus webapplicaties op maat. Wij maken deze graag voor u, helemaal afgestemd op uw wensen.

> Werken in de cloud? Lees meer over onze clouddiensten.