+31 (0) 72 567 50 60
teamviewer logo
Hulp op afstand
Onze virusscanner
helpdesk@simplyit.nl
Meld hier uw storing

Werken in de cloud

Werken waar en wanneer je wil

De meest populaire clouddienst: Microsoft 365

Microsoft 365 Business is de meest populaire cloudoplossing voor bedrijven. Het verbindt werknemers met de personen, informatie en inhoud die ze nodig hebben om hun beste werk te doen, vanaf elk apparaat. Het biedt uitgebreide mogelijkheden voor productiviteit, samenwerking, beveiliging en compliance. Microsoft 365 omvat bekende Office-apps zoals Word, Excel, Outlook, Teams en cloudopslag met SharePoint en OneDrive. Daarnaast bevat het diverse beveiligingsoplossingen, waardoor het een complete en veelzijdige oplossing is.

Wij helpen bedrijven bij de installatie van Microsoft 365

Microsoft biedt verschillende maatwerkpakketten aan. We kunnen je adviseren bij het kiezen van het juiste pakket en geven graag meer uitleg over de verschillende functionaliteiten.
 

 

De meest populaire clouddienst: Microsoft 365

De pakketten van Microsoft 365 Business

Bij Microsoft 365 Business zijn er drie pakketten beschikbaar, elk ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende behoeften van bedrijven. Deze pakketten bieden diverse functies, zodat bedrijven de juiste oplossing kunnen vinden die past bij hun specifieke vereisten.

Microsoft 365 Business Basic
Het instappakket, Microsoft 365 Business Basic, omvat essentiële functies zoals Exchange Online, OneDrive en SharePoint. Dit pakket is ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan eenvoudige productiviteits- en samenwerkingsfuncties.

Microsoft 365 Business Standard
Microsoft 365 Business Standard biedt alle functies van het Basic-pakket, met daarbovenop extra mogelijkheden zoals de nieuwste versies van de Office-applicaties en Microsoft Teams. Dit pakket is geschikt voor bedrijven die een volledige set productiviteits- en samenwerkingsfuncties nodig hebben.

Microsoft 365 Business Premium
Het meest uitgebreide pakket, Microsoft 365 Business Premium, omvat alle functies van het Standard-pakket, aangevuld met extra functionaliteiten zoals Microsoft Intune en Azure Information Protection. Dit pakket is ideaal voor bedrijven die meer opslag en apps willen, waaronder Visio, en beveiligings- en compliance-oplossing behoeven.

Klik hier voor een gedetailleerd overzicht van de beschikbare abonnementen, inclusief prijzen en specificaties

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Bel of mail ons!