+31 (0) 72 567 50 60
teamviewer logo
Hulp op afstand
Onze virusscanner
helpdesk@simplyit.nl
Meld hier uw storing

Hardware

Profiteer optimaal met onze hardware services

Levering en installatie hardware

Het kiezen van de juiste hardware kan lastig zijn. Laat het daarom gerust aan ons over. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste specificaties tegen de beste prijs. En natuurlijk verzorgen wij ook de levering en installatie. Ook kunnen we data en programma's van het vorige systeem overzetten naar het nieuwe systeem. Wel zo gemakkelijk.

We kijken goed naar jouw organisatie, jouw branche en de manier waarop jouw ICT-omgeving nu werkt. Zo kunnen we je een gericht voorstel doen dat echt aansluit op jouw wensen. In duidelijke taal, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Levering en installatie hardware

Refurbished

Steeds vaker kiezen bedrijven voor deze goedkopere en duurzamere optie. Lever je dan niet in op de kwaliteit? Niet als je kiest voor onze refurbished producten!

De refurbished producten zijn speciaal geselecteerde apparatuur, van servers tot tablets, die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Onze experts controleren de apparatuur uitgebreid, de apparatuur heeft weinig uiterlijke schade, is van buiten en van binnen goed schoongemaakt, we testen de apparatuur uitgebreid.

WAAROM KIEZEN VOOR REFURBISHED?
   ​​​​ Het is goedkoper
    Beter voor het milieu
   Langere garantie

We hebben meestal refurbished apparatuur op voorraad. Neem gerust even contact op.

Reparatie & Onderhoud

Met onze onderhoud- en reparatieservice zorgen we ervoor dat jouw computer, laptop of andere hardware in optimale conditie blijft of snel wordt gerepareerd. Hardware is namelijk onmisbaar voor je bedrijf. 

Reparatie & Onderhoud

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Bel of mail ons!