+31 (0) 72 567 50 60
teamviewer logo
Hulp op afstand
Onze virusscanner
helpdesk@simplyit.nl
Meld hier uw storing

Particuliere diensten

Hardware, software, onderhoud, reparatie, en meer

Ook particulieren kunnen wij ons terecht

Bedrijf of particulier, wij staan klaar om te helpen. Bij ons vind je diverse IT-oplossingen, waaronder hardware, software, onderhoud en reparatie, ook speciaal voor particulieren. Of je nu op zoek bent naar een krachtige laptop voor games of software voor thuisgebruik, wij hebben wat je nodig hebt.

Hardware

Hardware

We hebben: computers, laptops, high-end gaming pc's, monitors, accessoires en meer. Moeite met het kiezen van de juiste hardware? We helpen je graag! Wij vinden voor jou de beste specificaties voor de meest gunstige prijs, op basis van jouw wensen en gebruik.

Op zoek naar een maatwerk computer? Ook geen probleem! Wij bouwen computers op maat voor specifieke toepassingen zoals videobewerking, multimedia en gaming. Altijd van de hoogste kwaliteit, passend binnen jouw budget. 

Refurbished

Bij ons vind je ook refurbished apparatuur uit de hogere prijsklasse, die voorheen op zakelijke leasebasis werden gebruikt. Deze apparaten zijn grondig gecontroleerd, gereinigd en voorzien van de nieuwste software. We zijn zo overtuigd van de kwaliteit dat we 2 jaar garantie geven. Zo kun je voor de prijs van een gewoon consumentenapparaat een kwalitatief hoogwaardige pc of laptop aanschaffen. Goed voor je portemonnee en goed voor het milieu.

WAAROM KIEZEN VOOR REFURBISHED?
   ​​​​ Het is goedkoper
    Beter voor het milieu
    Langere garantie

We hebben meestal refurbished apparatuur op voorraad. Neem gerust even contact op.

Software

Onze apparaten worden standaard geleverd met het Microsoft Windows-besturingssysteem. Daarbij biedt Microsoft verschillende pakketten aan, zoals Microsoft Office of software voor specifieke toepassingen, bijvoorbeeld foto- of videobewerking. We geven je graag uitleg over de pakketten en welke het beste past bij jouw gebruik. 

Beveiliging

Een goede beveiliging van jouw PC of laptop is geen luxe, maar noodzaak. Via de media worden we dagelijks geconfronteerd met situaties waarin de beveiliging onvoldoende is gebleken of zelfs volledig ontbrak. Kwaadwillenden hebben daar een neus voor en weten ook jouw apparaat vroeger of later te vinden. Helaas bestaat een 100%-bescherming niet, maar wij kunnen je wél de beste beveiliging bieden.

Beveiliging

Back-ups

Belangrijke documenten of betekenisvolle (familie)foto’s en video’s: het maken van back-ups is de sleutel tot het veilig stellen van deze waardevolle gegevens. Wij adviseren je over de mogelijkheden én regelen desgewenst die back-ups voor je. Een zorg minder!

Onderhoud & Reparatie

Onderhoud & Reparatie

Iedere computer of laptop heeft periodiek onderhoud nodig: ook die van jou! Wij adviseren je om jouw apparatuur tenminste 1x per jaar aan te bieden voor het uitvoeren van onderhoud. Daaronder vallen bijvoorbeeld: (inwendige) reiniging, software-updates en opschonen van jouw apparaat. En werkt jouw PC of laptop niet meer naar behoren? Veelal kunnen wij jouw apparaat repareren, bijvoorbeeld door het vervangen van het defecte onderdeel.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Bel of mail ons!