+31 (0) 72 567 50 60
teamviewer logo
Hulp op afstand
Onze virusscanner
helpdesk@simplyit.nl
Meld hier uw storing

Internet

Blijf verbonden in elke situatie

WiFi voor bedrijven

Om zonder onderbrekingen te kunnen werken, is een goed en betrouwbaar wifi-netwerk onmisbaar. Zeker nu veel bedrijven in de cloud werken. Laat ons jouw wifi-netwerk verzorgen zodat jij zorgeloos kan blijven werken, waar je ook bent.

SOORTEN INTERNETVERBINDINGEN
Wij leveren diverse verbindingen, waaronder ook ADSL/VDSL en glasvezel.

WiFi voor bedrijven

ADSL/VDSL is een internetverbinding die via de telefoonlijn loopt. Met deze verbinding wordt een maximale snelheid behaald van 200 Mbit/s download en upload van 20 Mbit/s. Met de nieuwste techniek, VPLUS, zijn zelfs nog hogere snelheden haalbaar. 

Glasvezel kennen we allemaal van de hoge download en uploadsnelheid. Fiber/glasvezel verbindingen zijn in diverse snelheden te leveren. Fiber staat voor hoge snelheid, lage latency, uitstekende betrouwbaarheid en weinig signaalverlies. 

Installatie

Voordat we een wifi-netwerk installeren, doen we een uitgebreide site-survey. Met speciale programma’s bepalen we de beste plekken voor de access points en hoe we deze moeten instellen voor de beste ontvangst. Zo weet je zeker dat iedereen in jouw bedrijf draadloos en zonder problemen op elk apparaat kan werken.

Straalverbinding

Straalverbinding

Soms is een wifi-netwerk met een kabel niet voldoende. Bijvoorbeeld als je wifi over een lange afstand wilt, twee panden met elkaar wilt verbinden of op een afgelegen locatie zit. Dat lossen we voor je op met een straalverbinding. Zo zorgen we dat je overal een snelle internetverbinding hebt, ook op lastigere plekken

Hardware

Hardware

De benodigde hardware voor jouw netwerk hangt af van verschillende factoren, waaronder de omvang van jouw bedrijf. In het geval van een kleinere organisatie is het niet altijd noodzakelijk om een Windows-server te implementeren. Vaak volstaat een flexibele of hybride oplossing met diverse clouddiensten en lokale opslag, bijvoorbeeld met behulp van een NAS-server (Network Attached Storage) - een soort harde schijf met netwerkaansluiting.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Bel of mail ons!