+31 (0) 72 567 50 60
teamviewer logo
Hulp op afstand
Onze virusscanner
helpdesk@simplyit.nl
Meld hier uw storing

Telefonie

De kracht van bellen over internet

Ontdek waarom VoIP telefonie een geweldige oplossing is

Stap over op bellen via internet, beter bekend als Voice over IP (VoIP), en ontdek de vele van voordelen ten opzichte van traditionele telefoondiensten. Hier leggen we uit wat VoIP is en waarom het een geweldige oplossing is voor jouw bedrijf.

WAT IS VOIP?
Met VoIP kun je moeiteloos via internet gesprekken voeren met mensen over de hele wereld. Hierdoor ben je niet langer gebonden aan traditionele telefoonlijnen en de bijbehorende hoge kosten. Als bedrijf kun je tot wel 40% tot 70% besparen op je zakelijke belkosten.

De VoIP-telefooncentrale wordt eenvoudig beheerd in de cloud, waardoor je geen investering hoeft te doen in een fysieke centrale. Dit resulteert in besparingen op het gebied van onderhoud, service en beveiliging.

Daarnaast biedt VoIP een scala aan geavanceerde functies die niet beschikbaar zijn bij traditionele telefonie, zoals videoconferenties, virtuele voicemail en integratie met andere zakelijke software. Hiermee kun je als bedrijf eenvoudig communiceren met zowel klanten als collega's.

Voor thuiswerkers biedt VoIP meer flexibiliteit doordat zij hun werknummer kunnen gebruiken via een tablet, telefoon, computer of smartphone. Hierdoor zijn zij niet gebonden aan hun bureau en blijven zij optimaal verbonden met het kantoor.

DE VOORDELEN
Door over te stappen op VoIP kun je als bedrijf aanzienlijk besparen op je telefoonkosten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Daarnaast biedt VoIP nog meer voordelen, waaronder:

   Onbeperkt bellen
   Vast laag tarief per maand
   Online telefooncentrale
   Uitgebreide functionaliteiten
   Flexibiliteit
   Schaalbaarheid

Ontdek waarom VoIP telefonie een geweldige oplossing is

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Bel of mail ons!