+31 (0) 72 567 50 60
teamviewer logo
Hulp op afstand
Onze virusscanner
helpdesk@simplyit.nl
Meld hier uw storing

Beveiliging

Zorg ervoor dat je veilig blijft

Cybersecurity

In de digitale wereld lijkt beveiliging soms complex en moeilijk te doorgronden. Veel grote consultancybedrijven zijn actief in de markt en bieden advies over informatiebeveiliging, maar hun focus ligt vaak op grote organisaties met onbeperkte budgetten. Dit vinden wij vreemd, omdat informatiebeveiliging juist ook belangrijk is voor het MKB. Daarom bieden wij gespecialiseerde hulp voor het midden- en kleinbedrijf, zodat ook zij goed beschermd zijn.

Cybersecurity

Welke bescherming kies jij?

Antivirus
Bescherm je computer tegen virussen met geavanceerde antivirussoftware. Geniet van automatische updates en wekelijkse scans die je computer veilig en beveiligd houden.

Malware-beveiliging
Met een extra malware-beveiliging worden je servers nog beter beschermd tegen alle vormen van malware. Zodra een infectie wordt gedetecteerd, ontvangen we direct een melding, waardoor we snel kunnen ingrijpen om de dreiging te neutraliseren en schade te voorkomen.

Daarnaast bieden we maatwerkoplossingen, zoals een beveiligde verbinding (VPN) tussen locaties of een geavanceerde firewall.

Awareness Training Personeel

Eén op de drie MKB bedrijven wordt jaarlijks getroffen door cybercriminaliteit. 95% van de cyberaanvallen wordt veroorzaakt door menselijke fouten. Slechts één klik op een verkeerde link kan leiden tot het verlies van data en klantgegevens, met alle gevolgen van dien. Met een Security Awareness Training leer je jouw team om de meest voorkomende cyberdreigingen te herkennen en daarmee helpt het jouw bedrijf veilig houden. 

Cybersecurity Check

Zorg ervoor dat jouw bedrijf veilig blijft met onze eenmalige Cybersecurity Check. Voor slechts €495,00 (exclusief btw) analyseren we grondig jouw Microsoft 365 omgeving, en eventueel verbonden onderdelen. 

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Bel of mail ons!